Tijekom rujna trgovine Bauerfeind imaju fantastičan popust na Dr. Organic kreme za lice. Tom prilikom odlučili smo vam olakšati odabir u moru fantastičnih organskih krema za lice kako biste lakše pronašli onu idealnu za svoj tip kože, uz našu fotografiju-razglednicu Dr. Organic krema za lice. U nastavku saznajte koja krema je idealna za vas, kao i njenu akcijsku cijenu, iako kremu za lice s matičnom mliječi nemamo u asortimanu.

1. Dr. Organic puževa sluz krema za lice
Kremu za lice sa sluzi puža Helix Aspersa Muller birat će žene koje žele anti-age njegu lica sa sasvim prirodnim sastojcima. Ova krema dubinski hrani kožu (i zaista ostavlja bogat osjećaj nahranjene kože!) i vidno je regenerira. Namijenjena je za dnevnu njegu, no ako imate sitne “probleme” na koži, namažete li je navečer, već ćete s buđenjem primijetiti vidnu razliku. Njena akcijska cijena je 139,93 kn.

snail-necklace

2. Dr. Organic konoplja krema za lice
Krema s konopljom osmišljena je kao S.O.S. izbor; Imate li upalne probleme, crvenilo, prištiće ili osipe, krema će targetirano rješavati problem. Pritom, dokazano je kako zadržava kožu hidratiziranom do 24 sata, čime je njena hranjivost dovedena do samih granica. Preporučujemo je ženama sa suhom kožom lica, iako je prikladna za sve tipove kože. Njena akcijska cijena je 69,93 kn.

3. Dr. Organic kokos dnevna krema
Krema s kokosom poznata je po svojim anti-age mogućnostima; ona radi na tonusu kožu, dok je hrani, a pritom i obnavlja sadržaj lipida i pomlađuje je iznutra. Iako je namijenjena za lice, može se koristiti na cijelome tijelu, posebice na vrlo suhim dijelovima. Preporučuje se za suhu i jako suhu kožu. Njena akcijska cijena je 76,93 kn.

4. Dr. Organic vitamin E hidratantna krema
Krema za lice s multifunkcionalnim vitaminom E je prije svega super hidratizirajuća. Ona se lako upija, a prodire sve do epidermalnog sloja kože gdje intenzivno obnavlja prirodnu međustaničnu strukturu. Istovremeno, može se koristiti na ožiljcima, strijama i iznimno oštećenoj koži, kako ima izvrsna obnavljajuća svojstva. Njena akcijska cijena je 63,93 kn.

org2

 

logo-drorganic

Sva prava pridržana 2018 DrOrganic ©