Čak 80% žena pati od celulita, što znači da ga praktički svaka ima. Iako je tako učestao i smatramo celulit normalnim, ipak ga se želimo riješiti. Kako to postići? Iako nije jednostavno, moguće je!

1. Tjelovježba – izgradnjom mišića stišćete masnoću iz tijela. Posebno će pomoći treninzi za stražnjicu i bedra, a trenirati bi trebali barem triput tjedno po minimalno pola sata. Usput, predlažemo da se namažete Dr. Organic matična mliječ anti-celulitnom kremom za brže rezultate.

2. Puno vode – voda iz tijela izbacuje toksine i pritom ubrzava organizam, a vjerovali ili ne, pridonosi i zatezanju kože. Minimalno bi trebali piti 2 litre vode na dan. Uz to, prehrana bi trebala biti ujednačena i sa što manje soli, želite li uistinu riješiti tvrdokorni celulit.

3. Naizmjenično tuširanje – prvo vrući, a zatim hladan tuš. Tako prokrvljujemo tijelo i potičemo limfnu cirkulaciju. Najbolje je izmijeniti triput vruću i triput hladnu vodu.

4. Masaža – ona pospješuje prokrvljenost te izmjenu tvari u organizmu, a što je intenzivnija, rezultati bi trebali biti bolji.

logo-drorganic

Sva prava pridržana 2018 DrOrganic ©