fbpx

Slatka blogerica Ivana Dobrovoljec poznatija je kao “Holly”, radi modnoga bloga “Holly Style” kojega uspješno vodi već par godina. Ivana je nedavno po prvi puta isprobala Dr. Organic proizvode i kupili su je na prvu! Što zbog ambalaže, što zbog miris, ali i djelotvornosti. Saznajte njeno iskustvo u nastavku…

 

ivana (2)

“Mislim da svatko od vas voli pronaći kremu za lice koja mu najbolje odgovara. Za neke je to veoma jednostavno, dok nekima predstavlja veliki problem i mnogo potrošenoga novca uzalud. Osobno imam sreće što mi je koža lica normalna i zadovoljavajuće hidratizirana, pa nisam ni sumnjala da mi ova krema neće odgovarati.

Na prvu me „kupila“ ambalaža, na drugu miris i tada je krenula avantura. Kako sam navela ova mi krema odlično odgovara, osvježava, hidratizira lice i divnim „organskim mirisom“ uvodi u dan. Izrazito je lagana i dovoljna je mala količina za nanijeti na cijelo lice. Na bazi je arganova ulja.

Kosa mi je obojena pa mi najbolje odgovaraju proizvodi za obojenu kosu. Ovaj prirodni šampon s konopljinim uljem, čini kosu vidno zdravom. Nakon korištenja, nisam vidjela prevelike promjene, jer mi prirodno ne ispada puno kose, no svakako kosa postane „fresh“ i izgleda kvalitetnije.”

 

ivana (3)

logo-drorganic

Sva prava pridržana 2020. DrOrganic ©  

Budi u toku i saznaj najnovije akcije, popuste i novosti!

Pretplati se

* Informacije se neće dijeliti  s trećim stranama.