IZJAVA O SIGURNOSTI

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

OPĆI UVJETI

Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koja se odnose na kupnju proizvoda putem Dr Pharma internet stranice te prava i obveze koje proizlaze iz sklapanja ugovora o prodaji na daljinu između potrošača kao krajnjeg kupca i Dr Pharma d.o.o. Korisnike molimo da se prije kupnje upoznaju s ovim Uvjetima kako bi bili upoznati sa svim vašim pravima i obvezama. Dr Pharma d.o.o. pridržava pravo izmjene ovih uvjeta u svako doba bez obaveze prethodne najave promjena.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

Prema Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka, tvrtka Dr Pharma d.o.o se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka svih kupaca/korisnika, na način da prikuplja samo osnovne podatke koji su nužni i isključivo u svrhu pružanja usluga prodaje i dostave naručenih proizvoda. Podaci će se u tom slučaju čuvati u bazi tri godine od dana kupnje te će se nakon isteka obaveznog roka čuvanja, izbrisati. (Zakon o porezu na dodanu vrijednost)

Svi se podaci o kupcima/korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla te našoj partnerskoj dostavnoj službi Intereuropa d.o.o. Podaci se neće iznositi iz EU niti prenositi dalje trećoj strani. Svi djelatnici Dr Pharme d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

KONTAKTI ZA SLUČAJ REKLAMACIJE ILI DODATNIH PITANJA VEZANIH UZ KUPOVINU

Ukoliko imate dodatnih pitanja vezanih za kupovinu proizvoda Dr Pharma internet stranice ili želite izvršiti reklamaciju, molimo pošaljite nam e-mail na: info@drpharma.hr ili nas nazovite na telefon: 01/3535 131

DOSTAVA

Dostava se vrši unutar 7 dana nakon kupovine proizvoda putem Dr Pharma internet trgovine. Dostava do iznosa 299 kn naplaćuje se 30 kn po pošiljci. Sve dostave iznad 299 kn su besplatne.

NAČIN ISPORUKE

Proizvodi internet trgovine Dr Pharma isporučuju se nakon realiziranog plaćanja, a putem Intereurope.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja se izvršavaju u hrvatskim kunama. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom iznos u HRK se pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici. All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

PODACI O TVRTKI

Dr Pharma d.o.o.. Temeljni kapital 20.000,00 kn. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu (MBS 010082719). Sjedište društva: Radnička 1a, 10000 Zagreb

Kontakt

Dr Pharma d.o.o. Radnička 1a 10020 Zagreb 01/3535 131 info@drpharma.hr,

IBAN:HR7424020061100733356, OIB:20927618113

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje se može izvršiti bankovnom uplatom, te American Express®, MasterCard®, Maestro®, Visa i Diners karticama preko sustava za online autorizaciju kreditnih kartica WSPay.

 

AmericanExpress50 http://bauerfeind.hr/wp-content/uploads/2017/01/MasterCard50-1.gif Maestro50 http://bauerfeind.hr/wp-content/uploads/2017/01/Visa50-1.gif Diners http://bauerfeind.hr/wp-content/uploads/2017/01/discover_50.gif dina_card

ax_jamstvo mastercard_securecode verified_by_visa

wsPayLogo-106x50

REKLAMACIJE

U slučaju reklamacije kontaktirajte nas na tel. 01/3535131 ili na e-mail info@drpharma.hr