fbpx
Možda je rođena s tim, a možda je to… biotin? Pošalice na stranu, ali postoji pregršt spojeva, vitamina i minerala koji mogu napraviti čudesa za vas iznutra, kako bi izgledali ljepše i zdravije izvana. Ove vitamine preporučuju vam dermatolozi.

VITAMINI – NUŽNI SU TIJELU

1. Biotin – Biotin je oblik vitamina B i važan je za proizvodnju energije koja je prijeko potrebna mnogim enzimima. Ukratko, pomaže vašem tijelu prerađivati hranu koju jedete u energiju
2. Vitamin C – On pomaže s elastičnosti kože i proizvodnjom kolagena, što znači da nas duže održava mladolikima. Tako daje noktima, koži i kosi snagu, izdržljivost i oblik, a osim u dodacima u prehrani srećom ima ga i u puno namirnica!
3. Cink – Površinski sloj kože je ovisan o cinku koji pomaže u stvaranju kolagenskih veza i kod njihovih popravaka. On je ključan i za funkcioniranje imuniteta te pomaže kod upala na koži.
4. Silicij – On je ključan za produkciju keratina u kosi i kod prespajanja veza u kolagenu. Keratin je protein koji je jedan od ključnih sastojaka u izgradnji kože, kose i noktiju. Nalazi se u pojedinoj hrani, kao i u piću – posebice pivi!
5. Vitamin E – On će pomoći u borbi protiv slobodnih radikala koji uzrokuju oštećenja na našoj koži. Izvrstan je antioksidans koji štiti sve stanice tijela. Kada ga se nanosi direktno na kožu zacjeljuje, smanjuje upale, popravlja uništene folikule, podupire rast kose, čak pomaže s borama i strijama. Čisto vitamin E ulje možete nabaviti i u ponudi Dr. Organica.
logo-drorganic

Sva prava pridržana 2019 DrOrganic ©  

Sviđamo ti se?

Budi u toku s najnovijim atraktivnim

akcijama, popustima i novostima!

Pretplati se.

* Ovdje upisane informacije neće se

dijeliti  s trećim stranama.

Upisani ste na listu!