NAČINI PLAĆANJA

Naručne proizvode možete platiti na slijedeće načine:

1. PLAĆANJE INTERNET BANKARSTVOM / OPĆOM UPLATNICOM

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti uplatom na naš račun putem internet bankarstva ili opće uplatnice u poslovnicama poslovnih banaka, FINA-e ili pošte. Nakon potvrde narudžbe kupcu se šalje elektronička pošta s podacima potrebnim za plaćanje internet bankarstvom / općom uplatnicom.

Uplata na IBAN od Dr Pharma d.o.o.: HR7424020061100733356

Poziv na broj: 99 - broj vaše narudžbe (ukoliko ne prihvaća model 99 onda upišite 00)

Primatelj: Dr Pharma d.o.o., Velika cesta 33, 10020 Odra

Po zaprimljenoj uplati poslati ćemo Vam naručene proizvode.

Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

 

2. POUZEĆEM - gotovinom prilikom preuzimanja.

Plaćanje pouzećem omogućuje vam da narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu odnosno tek kada proizvod vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.  

 

2. KREDITNOM / DEBITNOM KARTICOM

Naručeni proizvodi mogu se platiti online slijedećim kreditnim karticama:
 - Visa
 - American Express
 - MasterCard
 - Diners
 - Maestro
 - Discover

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.