NAČINI PLAĆANJA

 

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:


a) Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom
. Naručeni proizvodi mogu se platiti online sljedećim kreditnim karticama: American Express, MasterCard, Diners, Visa ili Maestro.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.


b) Plaćanje općom uplatnicom
. Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti uplatom putem opće uplatnice u poslovnicama poslovnih banaka, FINA-e ili pošte. Nakon potvrde narudžbe kupcu se šalje elektronička pošta s podacima potrebnim za plaćanje općom uplatnicom.


c) Plaćanje internet bankarstvom
. Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem internet bankarstva bilo koje banke koja nudi mogućnost takav načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe kupcu se šalje elektronička pošta s podacima potrebnim za plaćanje internet bankarstvom.


d) Plaćanje gotovinom – pouzećem.
Prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču se plaća cjelokupni iznos naznačen na računu uključujući i trošak dostave.