O nama...

Dr. Organic se obvezao stvarati originalne prirodne proizvode, koji su funkcionalni dizajnom i formulom koja naglašava glavna aktivna svojstva unutar svakog korištenog sastojka.

Upotrebljavamo samo najfinije prirodne i organske sastojke diljem svijeta, uključujući organsku Aloe Veru, koja zamjenjuje većinu vode u proizvodima koji nisu bazirani na ulju, a osim nje, u linijama se koriste mnogobrojna organska biljna ulja, maslaci i ekstrakti.

Emulgatori, emolijenti i konzervansi dozvoljeni Organskim Kozmetičkim Standardom (OCS) također su često korišteni u našim proizvodima.

Naš prirodni okoliš nudi nam veliki broj biljaka, začina, vitamina i minerala.
Svi ti prirodni spojevi prepoznaju se kao davatelji mnogobrojnih korisnih svojstava, a oni se kroz povijest upotrebljavaju u raznim plemenima i nomadskim skupinama, kojima su osigurali vitalnost i zdravlje.

Sve od drveta Čajevca u Australiji pa do Manuka meda iz Novog Zelanda ili egipatske Aloa Vere, priroda nam je pružila biljke koje mogu uvelike utjecati na naše zdravlje i ljepotu.

Upravo tim, najfinijim organskim sastojcima Dr.Organic izrađuje paletu proizvoda za kosu, tijelo i oralnu higijenu, koji su istovremeno izvrsni za kožu, ali i ne štete okolišu.

Jamčimo Vam da:

Koristimo samo organske i bioaktivne sastojke te prirodne spojeve

Ne koristimo nikakve štetne kemikalije

Ne koristimo nikakve životinjske sastojke

Proizvodi nisu testirani na životinjama

Ne koristimo mineralna ulja i konzervanse

Ne koristimo ikakve genetski modificirane proizvode