fbpx

Savršeni, prirodno lijepi i zdravi nokti čine se kao kompliciran proces, no u stvari zahtijevaju samo malo pažnje. Da biste imali prelijepe ruke, slijedite naša tri koraka – garantiramo vam da nećete požaliti! Za savršene nokte predlažemo Dr. Organic manuka med gel za nokte i zanoktice, koji se sastoji od sasvim prirodnih sastojaka te potiče rast noktiju i bori se protiv njihova listanja, intenzivno ublažava upaljene zanoktice i daje rukama lijep i njegovan izgled. Pogledajte ga ovdje!

1. Izbjegavajte bazu za lak za nokte
Baza za lak za nokte najčešće ne pomaže drastično u održavanju laka za nokte, no zato vam u nokat unosi velik broj štetnih kemikalija. Da biste zadržali zdravlje nokta, a pripremili ga za lak za nokte, natopite blazinicu alkoholom i njome prebrišite nokat. Nakon toga, nokat obrišite suhom blazinicom kako bi skinuli potencijalne ostatke masnoće i nečistoće.

2. Birajte kvalitetnu rašpicu za nokte
Iako u prosječnom neseseru dolaze metalne ili vrlo grube rašpice za nokte, one su vrlo loš izbor za rašpanje noktiju. Nokte skraćujte uz što blažu i mekšu rašpicu kako biste izbjegli pucanje i listanje noktiju.

3. Obavezno njegujte kožicu i nokte
Dobro pogledajte kožicu oko noktiju – ako djeluje tvrdo ili suho, može doći do njenog pucanja. Iako je to samo privremeno nelagodno, dugotrajno oštećivanje kožice može dovesti do deformacije nokta, ali i raznih upalnih procesa, kako se radi o otvorenoj rani. Upravo zato, u kožicu i nokat više puta tjedno umasiravajte bogate, masne, serume ili ulja, kojima ćete ih dubinski nahraniti i ponovno omekšati.

Manuka-Cuticle-Nail

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©