Koje su to tri beauty odluke kojih bi se trebali držati tijekom ove godine?

Iako smo službeno zakoračili u drugi mjesec, i dalje pokušavamo donijeti i održati pametne novogodišnje odluke. Međutim, najbolje odluke uvijek ostavimo iza sebe ili nekako zaboravimo donijeti. Uvjerljivo pri samom vrhu prioriteta trebalo bi biti donošenje promišljenih beauty odluka koje će nas uljepšati tijekom godine! One su banalno jednostavne, no prečesto zaboravljene. Prisjetimo ih se u nastavku i donesimo zajedničku odluku kako 2017. od njih ne odustajemo!

beauty

1. Njega lica

U vrijeme kada tehnologija zaista impresivno brzo napreduje zaista je šteta imati kožu lica koja ne ispunjava svoj puni potencijal. Njegu kože najbolje je raditi u tri koraka: Čišćenje, njega i zaštita. Pod čišćenje definitivno ubrajamo proizvod za čišćenje lica, koji će dubinski očistiti pore i skinuti make up, te piling za lice koji će skinuti stanice mrtve kože i prokrviti tkivo. Njega podrazumijeva masku za lice, koja će kožu hraniti, činiti mekom i sjajnom, dok je zaštita najbolja u vidu krema sa zaštitnim faktorom i anti-age seruma. Njega lica u nekoliko koraka je naprosto neophodna, pa iako vam se šest koraka/proizvoda čini previše, dajte im šansu.

2. Krema za tijelo

Kreme i losioni za tijelo, može li jednostavnije? Radi se o proizvodima koje svi imamo kod kuće, bilo da smo ih lijeni ili orni koristiti. No njega tijela je neophodna, kako ljeti tako i zimi. Hladan vjetar u kombinaciji sa slojevitom, debelom odjećom koju nosimo po cijeli dan loše djeluje na kožu, koja postaje osjetljiva, suha, a ponekad i iziritirana. Ljeti je pak obrnut slučaj; koža je osjetljiva radi izlaganja suncu i povećanom znojenju što zahtjeva dodatnu njegu.beauty Kako biste se lakše natjerali na redovito mazanje kože tijela, nabavite losion koji će vas na prvu oduševiti mirisom, a zatim i dizajnom, jer će vam tako često upasti u oči, a njegov miris koji će se zadržavati na koži podsjećat će vas na vašu novu malu rutinu koju morate obaviti baš svake večeri. Naravno, s vremenom će vas oduševiti i motivirati i sam izgled kože!

3. Maska za kosu

Prosječna rutina higijene i njege kose izgleda ovako: šampon i regenerator za kosu. Nažalost, to je dovoljno tek kratkoročno, kada će vaša kosa htjeti više kako bi ostala podatna, sjajna i lepršava. Da bi održali zdravlje i ljepotu kose bitno je koristiti i maske za kosu, ulja za njegu te sprej za zaštitu od topline. Ipak, trebamo li odabrati jedan proizvod, to bi bila maska. U samo nekoliko minuta maska će sasvim regenerirati vaše vlasi, umiriti vlasište, dati joj sjaj i nahraniti je. Naravno, ovisno o tipu maske. Masku birajte najpraktičnije, ovisno o potrebama vaše kose, i uživajte u promjenama koje će biti vidljive već nakon prvog korištenja.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©