fbpx

Uvijek je diskutabilno kada se spomenu beauty pogreške, jer nešto što jedna osoba nikad ne bi napravila, druga bi odmah. Međutim, ovaj put ne pričamo o pogreškama poput nošenja tamnog sjenila i tamnog ruža zajedno ili pak ne sparivanja boje očiju i kose s make upom, već onim greškama koje su fokusirane na vaše zdravlje, ali i dugoročno pogoršavanje izgleda, primjerice naglo starenje.

1. Ne skidanje šminke prije spavanja – O ovome tupimo stalno, ali izgleda da ne tupimo dovoljno – temeljito čišćenje prije kreveta je nužno, inače si ne uništavate samo lice, već i posteljinu! Najpraktičnije je pored kreveta imati maramice za skidanje šminke, kako nas lijenost ne bi natjerala na spavanje s makeupom, a pored nje bi odmah mogli staviti i kremu za lice, jer se koža tijekom noći obnavlja, pa nam trebaju dobri sastojci kako bi joj pomogli u oporavku.

2. Ne nošenje zaštitnog faktora na licu svaki dan – Ova situacija praktički znači da govorite “želim preuranjeno ostariti”, a nije vam stran ni rak kože. Rak kože je jedan od najbrže rastućih rakova među mladim ženama i muškarcima, što znači da je neophodno uvrstiti kremu ili fluid sa SPF-om u svakodnevnu primjenu. Osim što će vas štititi od raka, štiti vas i od preuranjenog starenja, jer sunce uništava spone u koži koje ju održavaju elastičnom i zategnutom. Moramo napomenuti i da je minimalan SPF koji bi morali koristiti svakodnevno 30, ali preporučuje se i 50.

3. Nošenje istoga looka godinama – To je nešto što je najčešće predodređeno na propast. Nosite li taj dosadan nude ruž od srednje škole, nešto nije u redu – želite li tako zadržati mladost ili se bojite eksperimentirati sa svojim izgledom? Koji god da je odgovor, otvorite se i uživajte u svojim godinama, a zatim u prodavaonicama s make upom potražite stručnjaka da vam izabere novu boju ruža – koja će vam osvježiti i naglasiti ljepotu.

4. Ne bacanje staroga make upa – Okej, ovo vjerojatno svi radimo, jer make up ne stignemo potrošiti u roku koji nam nameće. No želite li biti 100% sigurni da ne štetite svom zdravlju, maskaru bi trebali mijenjati svaka tri mjeseca, a ruž baciti nakon godinu dana. Na svakom proizvodu je označeno koliko može trajati od trena kada ga otvorite, a to posebice vrijedi za proizvode u kojima je ulje jer oni mogu biti značajno loši.

5. Ne konzumiranje dovoljno vode – Želite li imati lijepu, sjajnu i prokrvljenu kožu morate piti puno vode. Znamo da je teško podsjetiti se na to, ali to je zaista ključan korak želite li da vam tijelo funkcionira normalno i koža izgleda najljepše što može. Posebno je bitno ostati hidriran i kada idete u izlazak, jer tada nas alkohol dodatno dehidrira. Dobar trik je popiti dvije čaše vode iza svakog koktela!

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©