fbpx

Ružina vodica lako je dostupan i, pritom, jeftin proizvod za njegu svih tipova kože, a jeste li znali da je čak i bitan dio svakog DIY anti-akne recepta? Upoznajte bolje sve njene benefite!

1) HRANI I UMIRUJE OSJETLJIVU KOŽU
Ružina vodica umiruje upaljenu kožu! Upravo zato izvrsna je kao tonik za lice za masnu kožu, a za duhu kožu treba je dodatno pomiješati kremom za lice. Najjednostavniji odabir je kupiti hidratantnu dnevnu kremu s ružinom vodicom!

2) SPRJEČAVA NASTANAK AKNI
Ružina vodica ublažit će prištiće i maknuti ulje s kože lica, čime će zaustaviti rast bakterija. Vodicu se preporučuje po licu pošpricati netom nakon pranja lica, nakon čega se predlaže nanošenje hidratantne kreme. Time ćete zaustaviti otvaranje i punjenje pora, čime i stvaranje akni.

3) SUZBIJA OPEKLINE OD SUNCA
Osim što će spriječiti stvaranje opeklina od sunca, smirit će upaljenu kožu i crvenilo. Predlažemo da je stavite u hladnjak, čime ćete kod svakog nanošenja imati i dozu svježine. Pritom zapamtite da vodicu ne smijete nanositi na suncu jer snižava razinu zaštite bilo kojeg proizvoda sa SPF-om.

4) HIDRATIZIRA SUHU KOŽU
Sama vodica neće biti dovoljno hidratantna za nahraniti vašu kožu, no pomiješate li je s kokosovim ulje i glicerinom, kožu ćete izvrsno nahraniti. Ova smjesa može stajati, no prije svakoga nanošenja na kožu morate je ponovno promiješati.

5) USPORAVA STARENJE KOŽE
Vanjski utjecaji uvelike utječu na starenje kože, no antioksidativna svojstva u ružinoj vodici će ukloniti loše slobodne radikale koji oštećuju kožu. Međutim, ona nije zamjena za anti-age proizvode.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©