fbpx
Na prirodnu je kozmetiku lako se navući! Jednom kada iskusite njene čari na vlastitoj koži, rijetko tko će se vratiti sintetičkim proizvodima sa sastojcima upitnim za našu ljepotu, ali i zdravlje. Dajemo vam pet izvrsnih razloga zašto ćete obožavati prirodnu kozmetiku jednom kada je isprobate!
  1. Sadrži aktivne prirodne sastojke – Samo najbolji prirodni sastojci postaju dijelom proizvoda prirodne kozmetike. Na temelju njihov aktivnih sastojaka gradi se cijela struktura proizvoda i upotrebljava za svrhe koje sastojak može ispuniti. Tako je Aloe Vera izvrsna kao hidratantna krema za lice i gel za tijelo jer može vrsno nahraniti i najsušu kožu, a pritom ostavlja i osjećaj osvježenja.
  2. Nije testirana na životinjama – Da bi dobili pojedini kozmetički proizvod, u industriji ljepote mora propatiti velik broj malih, nedužnih bića koja se ne tretiraju humano, no kada nabavite proizvod prirodne kozmetike to nije slučaj! Osim što odbijate sudjelovati u poticanju danjeg iskorištavanja životinja u istraživanjima, ulažete u razvoj proizvodnje biljaka u organskim uvjetima.
  3. Neće potaknuti akne – Iako pojedini aktivni prirodni sastojak neće učiniti čudesa svakome, on istovremeno neće ni naštetiti vašem tenu i ljepoti vaše kože, već će njegovo djelovanje biti minimalno – u tom slučaju sve to trebate je isprobati novi aktivni sastojak!
  4. Ne štete planetu zemlji – Za razliku od stvaranja kozmetičkih proizvoda u laboratorijima i velikim tvornicama gdje štetni plinovi i kemikalije kasnije ulaze u sve pore zemlje, zraka i vode, proizvodnja prirodne kozmetike ne radi veliku štetu planetu zemlji.
  5. Ugodno miriše – Mnogobrojni kozmetički proizvodi znaju imati izražen umjetan, parfemski miris koji može uzrokovati glavobolje, a u proizvodima se nalazi da bi zakamuflirao miris raznoraznih sintetičkih sastojaka. S druge strane, prirodna kozmetika miriše po organskom aktivnom sastojku koji se u njoj nalazi. Uživajte u mirisu nara, kokosa, manuka meda, ruže…

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©