fbpx

Korištenje sredstava za pranje i čišćenje, učestalo nošenje laka ili gela za nokte, pa i slabašna prehrana mogu utjecati na izgled i kvalitetu noktiju. Evo kako da ih spasite baš u onaj trenutak kada vam se čini da više nema povratka – jer da, moguće je!

LIJEPI NOKTI? ŽELIMO!

1. Jedite zdravo i uzimajte biotin – Sve što je dobro za vaše tijelo, dobro je i za vaše nokte. Bitno je jesti dosta proteina, jer od toga su nokti i izrađeni. To znači da je dobro jesti piletinu, losos, avokado i kokosovo ulje, ali i lisnato zeleno povrće poput špinata, uz to paziti da unosite dovoljno cinka, vitamina A, B i C. S druge strane, Biotin je vrlo bitan jer obogaćuje nokte, kosu i kožu!

2. Održavajte nokte nahranjenima – Baš kako koža bez dovoljno hidratacije bude suha i gruba, to se može dogoditi i noktima. Nokte ćete održati nahranjenima tako da koristite ulja ili losione za kožicu oko noktiju i to više puta tijekom dana, posebice ako osjetite da su vam suhi. Izbjegavajte koristiti sredstva za čišćenje bez rukavica jer oni jako oštećuju nokte.

3. Nemojte bez veze trošiti nokte – Nemojte čupkati nokte, koristiti ih za grebanje stvari s površina, popravljanje nakita i slično jer to vodi do oslabljivanja i trganja noktiju, što želimo izbjeći.

4. Birajte organske lakove za nokte – Organski lakovi za nokte u sebi nemaju štetne sastojke koji kroz nokte ulaze u krvotok, a jednako tako su i blagi za površinu nokta pa ih neće pobojati u žuto.

5. Strpljenje je vrlina – Imajte na umu da je izrastanje kvalitetnih noktiju dugotrajan proces koji zahtjeva strpljenje. Trebat će vam otprilike mjesec dana dobre prehrane i njege da biste vidjeli kakav rezultat – tako da ne odustajte!

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©