fbpx

Grube ruke čest su problem mnogih žena i muškaraca tijekom zime. Vjetar i vlaga brzo učine svoje, čak i ako imamo kakve takve navike ruke njegovati. Ipak, s padanjem temperatura ovaj izložen i često korišten dio vašega tijela postaje sve osjetljiviji i ponekad je zaista teško tijekom cijele zime vratiti lijep i njegovan izgled rukama. Dr. Organic zato nudi inovativne setove za intenzivnu njegu ruku. Radi se o paketima s bogatim kremama za ruke i nokte od manuka meda, arganova ulja ili ružina ulja koje dolaze u paketu sa SPA rukavicama. Kremu tako možete nanijeti preko noći, odjenuti rukavice i ujutro imate savršeno meke i zacijeljene ruke s urednim zanokticama! Međutim, uz obaveznu hidrataciju ruku, morate slijediti još neke korake kako bi vaše ruke ostale predivne tijekom cijele sezone.

1. Zaštitite ruke
Prilikom rada s predmetima i tekućinama koji bi vam mogli oštetiti ruke obavezno nosite rukavice, kao i tijekom vjetrovitih dana i onda kada su temperature zaista niske.

2. Pametno perite ruke
Iako konstantno pranje ruku nije dobro, održavanje higijene ruku je bitno, ne samo radi izbjegavanja bolesti, već i za održavanje ljepote ruku. Bitno je koristiti toplu vodu jer ona s ruku ne skida prirodna, zaštitna ulja, kao i blage sapune za pranje.

3. Koristite blage sapune za pranje ruku
Najbolje je odabrati organske sapune za ruke, stvorene od kombinacije hranjivih ulja, jer oni neće naštetiti vašoj prirodnoj flori već će vam nahraniti kožu, a ruke će ostaviti čistima.

4. Često koristite hranjive kreme
Ovo je vitalan dio održavanja ljepote i mekoće ruku. Trebali biste ruke mazati nakon svakoga pranja ruku. Pritom birajte kreme koje nisu većinski stvorene od vode, već su na bazi ulja ili su bogata pantenolom, vazelinom, glicerinom ili hijaluronskom kiselinom.

5. Nosite rukavice

Ruke koristimo svakodnevno pa je vrlo teško na njima održati bilo kakav proizvod za hidrataciju. Stručnjaci zato preporučuju korištenje rukavica za dodatnu hidrataciju. Nosite ih preko noći ili po minimalno 30 minuta nakon nanošenja proizvoda za njegu.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©