fbpx

Beauty stručnjaci uvijek u rukavu imaju kakav trik, a neke od ovih smo začudo uspjeli propustiti. Primjerice, kako izbjeći da ti nokti požute ili kako izbjeći ispucale usnice za vrijeme zime? Saznajte sve u nastavku.

1. Koristite previše balzama za usne – Znate li da se možete predozirati balzamom za usne? Nanošenje balzama preko slojeva popucalih usnica u stvari ničemu ne koristi – prvo, suha koža se mora skinuti, a sloj balzama joj ne da da se oljušti, a drugo balzam ne djeluje jer upravo zbog suhe kože ne dolazi do donjih slojeva usnica koje zbilja trebaju njegu. Prvi korak je piling za usne!

2. Manikirajte nokte svaka tri dana – Najpoznatiji pediker slavnih, Bastien Gonzalez, kaže kako bazni sloj laka prestaje raditi već nakon tri dana, što znači da tada nokti postaju slabašni i na njih utječu kemikalije iz laka za nokte. Kako bi izbjegli žute nokte koristi kvalitetne (ili organic!) lakove za nokte i lakirajte nokte svaka tri dana.

3. Umjetna preplanulost voli vrući zrak – Ako želite umjetni ten ali vam se jako žuri van, odlična je ideja posušiti se sušilom za kosu! Naime, tako će vam se ten brže razviti (doslovno samu sebe bronzate!), ali ćete ga svejedno prije spavanja morati isprati kako ne bi imali narančaste plahte.

4. Možete imati svježi izgled sa starom podlogom – Iako ne preporučujemo da se puder stavlja preko već gotove podloge koja je na licu od jutra, realisti smo i znamo da nekad jednostavno morate nadograditi make up. Bolja opcija su ovdje primeri sa silikonom jer uklanjaju sjaj i popunjavaju pore, a trebali bi ga držati na T zoni. Sitnice eventualno popravite korektorom!

5. Možete izbjeći suhe, skorene trepavice – Uvijek kada nanosite sloj svježe maskare na već posušenu završite s trepavicama koje su suhe kao komad prepečenog tosta. To možete izbjeći tako da prije nanošenja drugog sloja uzmete malo balzama ili gela za obrve i protrljate ga među prstima, pa pažljivo i po trepavicama. On će u maniri lubrikanta omekšati trepavice i biti super baza za novi sloj.

6. Dezinficijensom za ruke možete izbjeći prištiće – Logičnije nego zvuči; ako tijekom dana imate naviku puno dirati lice, tako direktno nanosite bakterije i potičete njihovo širenje što može završiti prištićima. Ako koristite nekakvo sredstvo za dezinfekciju ruku, spriječit će da primjerice bakterije s vaše tipkovnice završe na licu.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©