Ispadanje kose je svakodnevna pojava; životni ciklus kose je dvije do tri godine, dok svaka vlas mjesečno naraste oko jedan centimetar. Ipak, do pojačana ispadanja kose može doći radi mnogobrojnih razloga, a najbolji način za spriječiti njeno daljnje padanje je prirodnim putem. Uz mijenjanje životnih navika, isprobajte Dr. Organic konoplja regenerator za revitaliziranje kose; radi se o intenzivnom tretmanu za kosu s konopljinim uljem koji pomaže u zaustavljanju gubitka kose, stimulira rast i poboljšava gustoću kose. Pogledajte ga ovdje!

1. Izbjegavajte alkohol – alkohol usporava rast vlasi!

2. Prestanite pušiti – Pušenje smanjuje protok krvi u vlasište, čime se smanjuje rast kose.

3. Uzimajte vitamin C – Upravo je vitamin C jedan od uvjeta zdravoga vlasišta, a umjesto tableta možete ga uzimati putem agruma, ali i zelene paprike!

img_6665

4. Pripazite na stres – Osim što stres možete izbjegavati i raditi na njegovom umanjivanju uz pomoć raznovrsnih vježbi i radionica, pomognite si i uzimanjem vitamina B kompleksa, koji poboljšavaju cirkulaciju vlasišta i ublažavaju stresnu reakciju organizma.

5. Nahranite kosu vitaminom E – I vitamin E potiče rast kose i cirkulaciju vlasišta, a najbolje ga je nanositi direkt na skalp putem biljnih ulja, ali i sjemenki, badema i kikirikija.

6. Voda je ključ – Kako voda tvori četvrtinu svake vlasi, trebali bi dnevno piti minimalno četiri do osam čaša vode.

7. Pripazite na hormonalni balans – Hormonalni disbalans može dovesti do spore obnove kose, ali možete pomoći njegovom uspostavljanju uzimanjem soje i divljega jama.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©