fbpx

U vrijeme kada smo stalno bombardirani novim preparativnim proizvodima koji garantiraju dosad neviđeno dobru kožu, zaboravljamo da bi koži trebali posvetiti puno više pažnje i manje s njom eksperimentirati, posebice želimo li izgledati dobro i stariti lijepo. Najbolji odabir na tržištu je svakako kozmetika na prirodnoj bazi, bez konzervansa i parabena, no prije nego nabavite svoj novi najdraži “nature-friendly” proizvod, saznajte kako promijeniti svoje navike i krenuti s prirodnom njegom kože.

1) Lijepo starite uz antioksidanse – Počnite s anti-age rutinom sredinom 20-ih kako biste spriječili prerani početak starenja kože. Koristite proizvode s antioksidativnim svojstvima i s koenzimom Q10 u svojoj dnevnoj i/ili večernjoj rutini.
2) Izbacite iz upotrebe grube proizvode – Nemojte se bojati izbaciti iz korištenja proizvode koji sadrže sastojke poput retinola ili kiselina, jer oni oštećuju kožu, posebice kada ste na suncu, jer tada osjetljivu kožu mogu i iziritirati.
3) Perite svoje lice – Svaku večer perite lice, jer tako s njega uklanjate slobodne radikale koje vaša koža prikuplja tijekom dana zbog smoga i prljavštine u okolišu. Koža se tijekom noći obnavlja i najbolje je da je pritom čista i dobro nahranjena.
4) Bježite od parabena – Dokazano je da proizvodi s kemikalijama iritiraju kožu i mogu izazvati prištiće i osip.
5) Krema za okoloočno područje je vaš prijatelj – Najosjetljiviji dio lica je okoloočno područje, koje pritom ima i drugačiji pH. Probajte ga njegovati proizvodima koji u sebi imaju kiseline iz jabučnog soka.
6) Čitajte što stavljate na lice – Obrazujte se po pitanju proizvoda koje stavljate na lice. Naučite koji vam odgovaraju, a koji su samo puki trik na koji nećete pasti; Puno više ćete postići s odgovarajućim sastojcima nego li s lijepim pakiranjem…
7) Pazite i što jedete – Hrana koju jedete uvelike utječe na to kako vam izgleda koža. Jedite puno svježeg voća i povrća, izbacite šećete i višak ugljikohidrata te pritom pijte puno filtrirane vode želite li dobar ten.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©