fbpx

Hijaluronska kiselina: ako znate za ovu molekulu, znate da je obavezna u bilo kojoj njezi kože. Ona je zaslužna za hidrirani, zdravi, sjajni i svježi izgled kože, posebice za vrijeme ljeta kada je koža zahvaljujući suncu i moru nerijetko dehidrirana, ali i za vrijeme zima kada na nju slično utječu velike hladnoće. Hijaluronska kiselina je u stvari odlična za vračanje hidratacije u kožu – recimo da je poput velike čaše vode za vaše lice!

ŠTO JE HIJALURONSKA KISELINA?

Iako se drugačije zove, ona je u stvari polisaharid, velika molekula “šećera”, a može se pronaći i u našem tijelu. Najviše je ima u zglobovima i očima, a u koži se zadržava između stanica kože kako bi ona ostala zdravoga izgleda. Primjerice, koža bebe sadrži mnoštvo hijaluronske kiseline… A one uvijek izgledaju predivno!

Benefiti hijaluronske kiseline su u tome što ublažava sitne linije, daje koži zaglađen i čvršći izgled i pomaže sa suhim dijelovima kože, a kako starenjem opada mogućnost našega tijela da proizvodi dovoljno hijaluronske kiseline samostalno, zato je dobro najkasnije poslije 26 godine uključiti ovaj sastojak u svoju svakodnevnu njegu. Najbolje ju je primati kroz serume, maske za lice i hidratantne kreme, u kojima se nalazi u različitim težinama koje će odrediti i njenu učinkovitost. Ovo je svakako molekula koju želite isprobati!

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©