fbpx

Balzam za usne je jedna od onih stvari koju koristimo na dnevnoj bazi. Upoznajte se s nekim činjenicama o njemu – vrlo su zanimljive, a možda ih niste znali!

Balzam za usne je mrak!

1) U stvari ne hidratizira usne – Oni u stvari nisu tu da bi hidratizirali usne, već da stvore zaštitni sloj na vašim usnama kako bi zaštitili njihovu prirodnu vlažnost.

2) Ne možeš biti “ovisan” o balzamu za usne – Ne postoji niti jedan sastojak u balzamima za usne koji bi te mogao učiniti ovisnikom o njemu, što znači da jednako tako ne možete s previše korištenja balzama dovesti do kontraefekta, što bi bilo sušenje ili pucanje usana. Ipak, možete biti alergični na neki od sastojaka, što bi objasnilo sušenje usana i uz redovito mazanje. U tom slučaju promijenite balzam. Predlažemo da isprobate jedan od Dr. Organic organskih balzama za usne – prava su poslastica!

3) Ima rok trajanja – Balzame za usne smo navikli koristiti sve dok ih ne potrošimo, ali oni u stvari imaju rok trajanja. Najčešće traju dvije do tri godine. Pronađete li stari balzam za usne, prvo provjerite rok trajanja, a tek onda koristite, jer se na starom balzamu za usne mogu razviti bakterije i gljivice.

4) Ne morate ga koristiti samo na usnama – Odličan je i za korištenje oko nosnica tijekom zime gdje će pomoći da se previše ne isuše, a možete ga koristiti i za mazanje zanoktica da biste ih zaliječili. Također, njime možete urediti i neuredne obrve ili njegovati isušene ruke.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©