fbpx

Blistava koža ono je čemu svi težimo. Ali zimi hladan i vlažan zrak na otvorenom, a topao i suh u zatvorenim prostorima jako isušuju našu kožu. Zato je važno posebno se fokusirati na zaštitu kože u zimskim mjesecima kako bismo zadržali blistavu kožu. Zato smo vam pripremili nekoliko savjeta uz koje ćete biti sigurni da će vaša koža ostati zdrava, sjajna i blistava i to zimi.

1.Blistava koža = hidratacija

Ne preskačite kremu za lice nipošto ni ujutro ni uvečer. Upravo te nagle promjene vlažnog i suhog zraka te dug boravak u grijanim zatvorenim prostorijama negativno utječu na našu kožu i isušuju je. Blistava koža lako se održava kvalitetnom kremom koja je naš saveznik broj 1 svake zime.

2.Koristite maske za lice

Piling je važan za blistavu kožu, ali zimi će vam posebno koristiti maske koje hidratiziraju kožu. Odaberite maske koje hrane kožu, baš poput onih obogaćenih medom ili  ružom.

3. Spavajte, spavajte, spavajte

I ovo je pravilo primjenjivo tijekom cijele godine, osobito ako želite imati blistavu kožu. Ništa ne može zamijeniti kvalitetan san zato pokušajte ići na spavanje ranije, ako već ujutro ne možete dulje ostati u krevetu.

4.Masirajte kožu kako bi bila blistava

Blistava koža i masaža kože lica idu zajedno ruku pod ruku jer masaža poboljšava cirkulaciju, a može i usporiti nastanak bora. Čistim prstima masirajte kožu na čelu, obrazima, oko očiju te na bradi i vratu. Potaknut ćete cirkulaciju, a rezultat će biti sjajnija koža.

5.Pijte puno vode

Zimi pijemo manje vode nego ljeti kad nam je vruće. Zato je važno podsjetiti se da i zimi treba unositi dovoljnu količinu vode kako bi nam koža bila blistavija, sjajnija i zdravija

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©