fbpx
Poznati i slavni nisu lišeni problema koje imamo i svi mi; prištići su nezgodna pojava koja, nažalost, ne bira. No da problematična koža nije najgora stvar na svijetu pokazuje i pozitivan stav kojega mnoge glumice, pjevačice i manekenke imaju oko ovog svakodnevnog problema. Pročitajte što celebrityji kažz o aknama – i shvatit ćete da su i oni samo ljudi!

CELEBRITYJI IMAJU ISTE PROBLEME KAO I MI

1. Katy Perry 
“Jedna od mojih nesigurnosti su ožiljci od akni. Zbog njih se osjećam vrlo nesigurno i zato ponekad nosim previše make upa ne bih li ih pokrila.”
2. Rihanna
“Kad imam osjećaj da je mojoj koži “prekipjelo” jednostavno izbacim sav alkohol i počnem piti i previše vode. Tada je i ruž esencijalan jer kada ga nosim miče pogled s mojih prištića.”
3. Emma Stone
“Shvatila sam koliko vas može posramiti i oslabiti to što imate cistične akne, tako da sam jako zainteresirana u biologiju nastanka akni i kako raditi na njima i iznutra.”
4. Kaley Cuoco
“Imala sam akne kao tinejdžerica i zbog toga sam bila vrlo nesigurna u sebe ispred kamera – što nije dobra stvar kada moraš glumiti u televizijskoj seriji.”
5. SZA
“Imam cistične akne, pa koristim masku od manuka meda kako bi ih suzbila te ulje od konoplje kako bi zagladila površinu svoje kože. Nemojte se obeshrabriti kada vam se koža ne ponaša kako biste htjeli, dajte joj vremena.”
6. Kendall Jenner
“Ne bih gledala ljudima u oči. To nije bilo dobar period za mene – ubilo mi je samopouzdanje. Mislila sam da kada ne gledam u ljude, oni ne vide moje lice.”
7. Lorde
“Ljudi mi i dalje daju savjete: znaš što je meni pomoglo? Hidratacija… Kokosovo ulje. Tajna je kokosovo ulje. Nekad pitaju i perem li lice. Da, naravno da perem lice, samo sam genetički prokleta!”

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©