fbpx

Čak 80% žena pati od celulita, što znači da ga praktički svaka ima. Iako je tako učestao i smatramo celulit normalnim, ipak ga se želimo riješiti. Kako to postići? Iako nije jednostavno, moguće je!

1. Tjelovježba – izgradnjom mišića stišćete masnoću iz tijela. Posebno će pomoći treninzi za stražnjicu i bedra, a trenirati bi trebali barem triput tjedno po minimalno pola sata. Usput, predlažemo da se namažete Dr. Organic matična mliječ anti-celulitnom kremom za brže rezultate.

2. Puno vode – voda iz tijela izbacuje toksine i pritom ubrzava organizam, a vjerovali ili ne, pridonosi i zatezanju kože. Minimalno bi trebali piti 2 litre vode na dan. Uz to, prehrana bi trebala biti ujednačena i sa što manje soli, želite li uistinu riješiti tvrdokorni celulit.

3. Naizmjenično tuširanje – prvo vrući, a zatim hladan tuš. Tako prokrvljujemo tijelo i potičemo limfnu cirkulaciju. Najbolje je izmijeniti triput vruću i triput hladnu vodu.

4. Masaža – ona pospješuje prokrvljenost te izmjenu tvari u organizmu, a što je intenzivnija, rezultati bi trebali biti bolji.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©