fbpx

Iako je uradi sam tehnika postala iznimno popularna danas, ne bismo trebali vjerovati bap svemu što vidimo online. Koliko god je Internet genijalna stvar jer nam otvara puno mogućnosti i svi imamo pravo glasa, toliko je i prepun netočnih informacija na koje lako nasjednemo. Postoji pregršt dobrih beauty “uradi sam” projekata, ali postoje i oni grozomorni kojima štetimo koži. Upravo ćemo vas na te upozoriti danas!

1) Pasta za zube na prištićima – Ovo je prastari trik koji ponekad i superuspješno djeluje, ali ovisno o tipu kože, može uzrokovati crvenilo i opako guljenje kože.

2) Limeta kao dezodorans – Limeta je vrlo kisela, pa može uzrokovati brzu i jaku iritaciju kože i učiniti je superosjetljivom. Najbolje je jednostavno koristiti organske dezodoranse.

3) Vazelin protiv bora – Vazelin nikako nema anti-age svojstva, no on može jako dobro nahraniti kožu, pa zato bore mogu biti manje vidljive.

4) Vodikov period za izbjeljivanje zubiju – Budete li ga probali koristiti samostalno na zubima, dobit ćete male ranice po zubnom mesu!

5) Bjelanjak, prašak za pecivo, limun ili cimet u maski za lice – Sirova jaja mogu prenositi salmonelu i ostale bolesti, prašak za pecivo je lužnat pa može iziritirati kožu, limun može dovesti do iritacije i rana na koži, a istu stvar radi i cimet.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©