fbpx

Masažeri sa žadom najveći su hit u svijetu ljepote pričamo li o beauty dodacima. No kako ga ispravno koristiti i koji su njegovi benefiti, saznajte u nastavku.

Masaže sa žadom čine se kao najnoviji trend ljepote, no ovi masažeri postoje već tisućama godina. Tehnika masiranja žadom zove se Gua Sha i oni koji je prakticiraju vjeruju da uklanja ustajalu i nezdravu energiju kroz krv i cirkulaciju. Masažer sa žadom tako potiče cirkulaciju i kožu ostavlja mekšom, prokrvljenom i sjajnijom. Doduše, moderni masažeri su blaži za kožu jer je žad do savršenstva izbrušen. Pitate li se zašto žad? On je posebno poznat po svojim iscjeljujućim moćima, donošenju harmonije i balansa u život.

Danas je masažer sa žadom vrlo lako nabaviti u prodavaonicama s beauty dodacima, a osim u izgledu kože, pomoć će vam u rješavanju stresa.

Ispravno je masirati se iz unutrašnje strane lica prema van – slično kao da radite masažu lica. Ostaje na vama hoćete li isprobati ovu tehniku, a ako se odlučite uz njega možete koristiti serume na bazi vode ili s hijaluronskom kiselinom kako bi masažer lakše klizio – serume možete potražiti i u ponudi Dr. Organica!

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©