fbpx

Malo je reći da je osjećaj koji daje pedikura u salonu izuzetno dobar – posebice ako imaju i masažne stolce! No ona dolazi uz značajan trošak, a neke osnove pedikure nije teško savladati. U sljedećim koracima svladajte savršenu pedikuru kod kuće – nitko neće znati da niste bili u salonu.

1. Nabavite potreban alat – Za savršenu pedikuru trebate škarice za kožicu, štapić za guranje kožice oko noktiju, rašpu za pete, rašpicu za nokte, separator prstiju, rašpicu za poliranje noktiju, grickalicu za nokte, odstranjivač laka za nokte, vaticu ili blazinice, bazni lak i lak u boji i naravno, nekakav lavor u kojem ćete namočiti noge prije samoga postupka!

2. Odstranite lak za nokte – Uzmite nježni odstranjivač laka za nokte i namočite vaticu. Njome uklonite u potpunosti lak za nokte.

3. Namočite noge – U kadu ili lavor stavite toplu vodu i namačite noge petnaest minuta. Za potpunije SPA iskustvo, ubacite u vodu malo soli za kupanje (da umiri kožu). Možete čak ubaciti i nekoliko kriški limuna, koji će omekšati kožicu.

4. Izrašpajte mrtvu kožu – Izvadite noge iz kade i dobro ih posušite ručnikom. Zatim izrašpajte tvrda područja na stopalima – prvenstveno pete, ali i svuda gdje primjećujete naslage kože. Radite to u pokretima gore dolje, no ne pregrubo.

5. Oblikujte nokte – Grickalicom odrežite nokte na željenu duljinu. Zatim rašpicom oblikujte željeni oblik i ublažite rubove, a zatim nokte ispolirajte kako bi lak sjeo ravnomjerno na površinu. Kožicu pogurnite štapićem prema dolje i višak uklonite.

6. Stavite ulje – Nanesite ulje za kožicu skroz oko nokta. Ovo će pomoći dulje održati pedikuru, ali i spriječiti oštećenja nokta i kožice.

7. Namažite stopala – Odaberite losion ili masku za stopala kako bi vratili vlagu i hranu koži stopala.

8. Nalakirajte nokte – Uzmite separator za prste kako ne biste lak razmrljali s prsta na prst. Prvo nanesite bazni lak jer će on pridonijeti dugotrajnosti laka za nokte. Nanesite ga preko cijeloga nokta. Kad se osuši, nanesite željenu boju laka za nokte. Nanesite vrlo tanak sloj, a kada se sasvim osuši, nanesite još jedan. Lak se na noktima dugo suši, pa budite strpljivi – rezultat će se isplatiti. Na kraju, možete nanijeti i nadlak da duže zadržite lak na noktima.

9. Očistite pogreške – Ako imate pogreški, najbolje je odstraniti ih sa štapićem za uši i malo odstranjivača laka za nokte, no budite pažljivi da ne oštetite lak na noktu.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©