fbpx

Proširene vene su problem koji svakoj ženi baca “mrak na oči”, no jednako je tako i iznimno proširen, a može biti i vrlo kompliciran. Naime, čak preko 50% žena pati od nekog oblika proširenih vena!

Osim nasljednih osobina, proširene vene možete dobiti i radi pušenja, pretilosti, ali i kontracepcije. U tim situacijama dolazi do usporenja krvotoka što može uzrokovati oticanje vena i krajnje rezultirati specifičnim tamnoplavim šarama po nogama koje su nerijetko popraćene i nezgrapnim kvrgama. Prvenstveno, proširene vene su nelagodan problem jer u stvari ne postoji način kako ih se može suspregnuti. Ako vam dolaze nasljedno, one su nažalost neizbježne, no ako ih u vašoj obitelji nema, potencijalno ćete spriječiti njihovu pojavu vježbanjem, primjerice trčanjem i sličnim kardio vježbama.

RJ Leg & Vein CreamNajučinkovitiji način uklanjanja vena je i nešto skuplji, a radi se o ubrizgavanju mješavine masnih kiselina, soli i glicerina u vene koje onda pročišćuju vene i kroz dva tjedna smanjuju njihovu kvrgavost i vidljivost. Ipak, jedan tretman neće biti dovoljan već se mora ponavljati ovisno o jačini problema.

Međutim, najbolji i najpristupačniji izbor je rješavati ih se dok su još blago izražene organskim kremama napravljenim specifično za susprezanje proširenih vena. Naime, Dr. Organic ima fantastičnu kremu za noge i vene od matične mliječi, koja potiče krvotok u nogama, osnažuje kožu, pospješuje drenažu i jačanje vena.

Ovo je svakako must-have proizvod svim ženama koje ovaj problem mogu dobiti nasljedno – krenite u borbu na vrijeme!

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©