fbpx

U zimi su „bad hair“ dani učestaliji – a svako malo trčati kod frizera nije najsretnija varijanta. Međutim, pomoću ovih nekoliko trikova vaša će kosa ostati lijepa i sjajna i u ove hladne dane!

1. Jednom tjedno nanesite kuru za kosu. A možete je i sami lako napraviti. Treba vam žlica, (malo ugrijano) kokosovo ulje (ili maslinovo), žlica meda i žumance. To dobro promiješate nanesete na kosu te tamo držite što je moguće duže pod toplim ručnikom. To će se pobrinuti za meku i dobro „nahranjenu“ kosu.

2. Pobrinite se za dovoljno vode. I to izvana, kao i iznutra! I u hladna godišnja doba jako je važno unositi puno tekućine. Vlasište pati od nedostatka tekućine. Dodatno će pomoći i proizvodi za dodatnu vlažnost kose.

3. Potpuno posušite kosu. Jasno nam je da vrućina šteti kosi. Ljeti je OK ostaviti da se kosa sama posuši, ali u hladne dane se to ne preporučuje. Eventualno kratko ostavite da se kosa malo sama posuši, a potom je do kraja posušite s pomoću fena. Važno je do kraja posušiti kosu jer će joj to dati čvrstinu.

4. Ispirite kosu mineralnom vodom. Voda koja sadrži kamenac djeluje na kosu tako da joj smanjuje sjaj i kosa postaje „teška“. Nakon pranja mineralnom vodom, rastopi se sloj kamenca na površini pa kosa postaje sjajna i meka.

5. Upotrebljavajte nježne šampone. I to najbolje one nakon kojih će vlasište ostati u svom prirodnom stanju. Naime, zrak suh od grijanja i vanjska hladnoća štete kosi, ali i vlasištu. A to može onda dovesti do prhuti i raznih drugih iritacija.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©