fbpx

Prelaskom s ljeta na jesen intenzivno osjećamo vremenske promijene, ponajviše nagla zahlađenja kao i porast vjetrovitosti i vlage, što postepeno utječe na cijeli naš organizam, pa tako i na ljepotu. Na drugačiji način moramo početi brinuti o koži tijela i lica, kosi, pa i usnama, koje najčešće prve nastradaju. Upravo zato, vrlo je bitno koristiti hranjive, organske balzame za usne, poput Dr. Organic balzama koji imaju zaštitni faktor 15, a nude široku paletu zamamnih mirisa – šipak, čajevac, aloe vera, vitamin E, mentol, višnja i kokos. Pogledajte ih ovdje i saznajte kako usne očuvati prekrasno mekima uz naša tri ključna savjeta!

1. Izaberite kvalitetan balzam za usne
Iako je teško reći ne najdražem ružu za usne, njega bi trebalo izbjegavati tijekom vrlo hladnih jesenskih dana. Naime, oni najčešće nisu bogati hranjivim sastojcima, a vašim usnama tada treba samo dubinska hidratacija. Birajte zato hranjive, po mogućnosti, organske balzame za usne, kako bi izbjegli izgled naboranih i oguljenih usana.

2. Nemojte guliti suhu kožu s usana
Najiritantniji dio suhih usana je svakako mrtva koža koja se s njih uporno skida. Međutim, prije nego li je krenete dirati – zaustavite se! Skidanje mrtve kože s usana može dovesti do rana i udubina, a samim time i do infekcija. Pravi način uklanjanja mrtve kože je pomoću pilinga (šećer i med, primjerice), a poželjno je prije toga i usne lagano namakati toplim ručnikom ili blazinicama.

3. Prestanite lizati usne
Kada vam “zimski” uvjeti usne vidno posuše, instinktivno vam dođe polizati usnice kako biste ih navlažili – no ovo je tako krivi pristup! Lizanjem usana samo stvarate još jedan sloj koji će se brže osušiti, tako da je najbolji korak posegnuti za obližnjim balzamom za usne.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©