fbpx

Odspavali ste tek dva ili tri sata, ustajete, odlazite do kupaonice, pogledate se u ogledalo, a ono – kao da su vam dvije šljive ispod očiju. Umor, neispavanost, alkohol, previše gledanja u ekran – sve su to uzroci nastanka ružnih podočnjaka. Također, nastaju od nekih bolesti (štitnjače, bubrega, srca, jetre…), ali mogu biti i genetski predisponirani, odnosno, možete ih naslijediti. Želite li se na brzinu riješiti podočnjaka na prirodan način, dovoljno je posegnuti za nekim namirnicama koje gotovo sigurno uvijek imate kod kuće.

1. Krumpir – Tko bi to pomislio?! Oguljeni i naribani sirovi krumpir čudotvorno djeluje protiv podočnjaka. Stavite jednostavno naribani krumpir u gazu pa na zatvorene oči.

2. Krastavci – Ploške krastavaca nisu bez razloga klasik među domaćim „lijekovima“ protiv podočnjaka. Važno je da ih upotrebljavate dobro ohlađene.

3. Hladno mlijeko – Uronite dva komadića vate u mlijeko iz hladnjaka te ih držite 20-ak minuta na zatvorenim očima. Kad se vata ugrije, opet je uronite u mlijeko. Taj postupak trebate ponavljati nekoliko dana za redom kako bi se trajnije riješili podočnjaka.

4. Crni čaj – Skuhajte dvije vrećice crnog čaja te ostavite da malo odstoje u vodi. Potom ih izvadite, ostavite da se malo ohlade pa stavite na neko vrijeme u hladnjak. Zatim stavite vrećice na oči i držite ih tamo oko 10 minuta. Tvari koje sadrži crni čaj pobrinut će se za brzo poboljšanje.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©