fbpx
Dobra vijest je da ih možeš vidjeti i naciljati, no loša je ta da su poprilično iritantni i mogu biti izrazito bolni. Uz njih je teško održavati kosu i napraviti frizuru, zato bi ih trebali naučiti tretirati da što prije nestanu.

SAVJETI PROTIV PRIŠTIĆA U KOSI

Glavni uzrok nastajanja prištića na vlasištu je nakupljanje ulja u folikulama  kose. Kako se ulje i mrtve stanice nakupljaju na vlasištu, ponekad završe u folikuli i pod utjecajem bakterija dolazi do upale odnosno prištića. I dok mislite da ste jedini koji ih imate, oni su u stvari vrlo česta pojava i tijekom života ih svatko dobije barem jedanput.
Kako ih se riješiti?
Stavite tonika protiv akni na vaticu i pritisnite je na prištić, tako ćete ga polako početi sušiti. Isprobajte antibakterijski šampon ili one sa dodatkom gline ili aktivnog ugljena koji uspješno uklanjaju sloj ulja . Pomoću njih ćete vlasište ostaviti vrlo čistim, a time i smanjiti opciju da se prištić dalje razvija – a jednako kao i s prištićima na licu, nije dobro istiskivati ih. U periodu dok imate prištić izbjegavajte šampon za suho pranje jer on u stvari ne čisti kosu već samo akumulira prljavštinu navrh vlasišta pa vam se prištići mogu zakomplicirati. Za kraj, ako vam je vlasište crveno i jako osjetljivo, primjetite krvarenje i/ili zaista upaljene  i bolne akne  – ne rješavajte problem sami već posjetite dermatologa.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©