Ako ste primijetili značajnije opadanje kose oko ljeta, ne brinite, tada jednostavno dolazi do veće promijene vlasi na glavi. Pitate se zašto? Prvenstveno jer ljeti kosa više raste kako ima više sunca, jer ima potrebu zaštititi skalp i glavu od sunčevih zraka. Upravo zato nam je kosa najljepša i najgušća ljeti!

No padanje kose i za vrijeme sezonskog “čišćenja” može u stvari biti pojačano radi različitih drugih faktora, pa i stresa. Uz ove savjete pobrinut ćete se da vam kosa odradi najzdraviji ciklus obnavljanja.

I KOSA IMA SVOJ PROCES OBNAVLJANJA

1. Četkanje kose – Redovitim četkanjem kose u stvari stimuliramo folikulu dlake. To će pojačati cirkulaciju u skalpu čime brže dolazimo do rasta kose. Također, četkanjem pomažemo kosi riješiti se otpalih vlasi koje se znaju splesti sa zdravima i tako ih čupkati.

2. Personalizirani suplementi – Ponekad kosa pada i radi manjka vitamina u tijelu, pa i cjelokupnog unutarnjeg balansa. Upravo zato, mogli bi posegnuti za šamponima koji sadrže vitamine potrebne kosi. Pritom pazite da i redovito jedete zdrave masnoće jer one pridonose kvaliteti kose, daju joj na snazi, hidrataciji i sjaju!

3. Tretmani za kosu – Jednostavno posjetite vaš najdraži frizerski salon i isprobajte neki od tretmana za opće zdravlje, jačanje ili sjaj kose. Rijetko kada mislimo na svoju kosu, a prije ljeta je idealno vrijeme za uložiti malo dodatne njege u nju, s obzirom na to da joj slijedi vrijeme obnavljanja ali i oštećivanja od sunca i soli. Pritom, masaža glave će vas nevjerojatno opustiti i umanjiti vam stres.

4. Detox piling – Tržište je sve bogatije pilinzima za vlasište koji pomažu dobro očistiti pore iz kojih raste kosa i koje mogu biti začepljene i stimulirati vlasište da kosa raste brže, sjajnije i kvalitetnije. Za alternativu predlažemo Dr. Organic šampon s čajevcem koji ima i antibakterijsko djelovanje uz kojega ćete raditi dužu i temeljitu masažu kose. Rezultat neće izostati!

5. Vrijeme za relaksaciju – Probajte poraditi na otpuštanju stresa iz tijela. Probajte meditirati, duboko disati, čitati knjigu u toploj kupki ili otiđite na masažu cijeloga tijela.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©