fbpx

Kolagen je najobilniji protein u našem tijelu koji pomaže dati strukturu kosi, noktima, koži, kostima, ligamentima i tetivama. Baš zbog kolagena, možemo se bolje kretati, savijati i istezati, a on stoji i iza sjajne kose, kože i snažnih noktiju. Što smo stariji ili izloženiji stresu također utječemo na produkciju kolagena. Korištenje određenih anti-age proizvoda potpomaže održavanju kolagena u tijelu, a pomaže i prilagođavanje prehrane.

Gdje nalazimo kolagen i što je on u stvari?

Kolagen je protein složen od aminokiselina, što znači da je dobar i za rast mišića, zdravlje zglobova i sveukupni sjajni izgled koji ne možemo dobiti iz nijednog drugog proteina u tijelu. Kolagen je i bitan u izgradnji kože. On čini 30% svih proteina u tijelu i čak oko 70% proteina u koži, gdje pomaže u održavanju tonusa. Također, u dermisu kože pomaže u održavanju elastičnosti i fleksibilnosti.

Starenjem proizvodnja kolagena počinje opadati pa kao rezultat postajemo osjetljiviji i manje elastični. Kosa počinje gubiti boju, a primjerice zglobovi više nisu toliko fleksibilni. Tako dolazi i do nastanka bora na koži. Ovo je prirodan proces u tijelu koji ne možemo zaustaviti, no možemo potpomoći proizvodnji kolagena, štititi se od sunca jer i UV zrake kidaju veze kolagena u koži, ali i jesti hranu bogatu aminokiselinama.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©