fbpx

Sve smo se dosad uvjerile kako je suhi šampon jedan od najboljih beauty izuma ikad. No, ona boca se zna vrlo brzo potrošiti, a nije baš ni jeftina. Ali, glavu gore – zato mi imamo odlične recepte zahvaljujući kojima možete suhi šampon brzo smiješati kod kuće, i to baš za svoju boju kose. Ove recepte je otkrila stilistica za kosu Mercedes Parrilli i prava bi ih šteta bilo ne iskoristiti. Osnova sva tri recepta je kukuruzni škrob, koji izvrsno upija masnoće s kože i kose, a i lako ga je iščetkati s kose. Evo kako napraviti šampon za svoju boju kose.

1. Ako ste brineta ili crnka:

U pola šalice škroba dodajte kakao u prahu, sve dok ne postignete boju sličnu boji svoje kose.

2. Ako ste plavuša

Vi možete koristiti čisti škrob bez bilo kakvih dodataka jer se na vašoj kosi bijeli tragovi neće vidjeti kao na tamnijima, no Mercedes preporučuju da plavuše u škrob dodaju koju kap eteričnog ulja limuna da bi kosa ljepše mirisala i bila svježija.

3. Ako ste crvenokosa

​Pomiješajte jednake količine škroba i cimeta tako da ćete imati ne samo čistu kosu, već će ona imati i nježnu aromu cimeta.

 

Kako koristiti?
Trebat će vam soljenka iz koje ćete sadržaj sipati na vlasište ili malo širi kist za puder koji ćete natapkati smjesom, a zatim njome ‘šampon’ nanijeti na korijen kose. Mješavinu izmasirajte i ostavite nekoliko minuta da upije masnoću, a zatim dobro iščetkajte kosu.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©