fbpx

Svakodnevno nalazimo naše divne korisnice koje vole s nama podijeliti svoje Dr. Organic iskustvo. Svoje mišljenje o Dr. Organic krutom sapunu od nara otkriva nam Željka Vukajlović.

˝Sapun?! Hm moram priznati da sam na sam spomen skeptična! Svi sapuni koje sam do sada koristila bi lijepo mirisali i to je sve. Nedovoljno čak i za moju masnu kožu!
zeljka3Sasvim slučajno mi je pažnju zaokupilo crveno bijelo pakiranje Dr. Organic sapuna na bazi nara i sjemenki kupine. Miris je bio zadivljujuće ugodan, jak ali jednako tako osvježavajući, mene je već “kupio”! Upotrijebila sam ga na cijelom tijelu i pouzdano tvrdim i da ovaj nježni sapun djeluje revitalizirajuće (pogotovo nakon sunčanja) umiruje kožu, ne isušuje je ostavljajući divan miris nara…Nakon upotrebe koža mi je bila gipka i glatka (za razliku od drugih klasičnih sapuna). Sjemenke kupine mogu se pod rukom osjetiti kao male hrapave izbočine koje na neki način obavljaju nježan piling što je odlično jer imate u jednom proizvodu i njegu i tretman! Također moram nadodati kako je nar prirodni antioksidans koji je bogat vitaminima A, C i E, meni dovoljno… Sapun se sporo troši, daje bogatu pjenu i divno “sjeda” u ruku! Definitivno morate isprobati i uvjeriti se da nije svaki sapun sam “sapun”.˝ kaže Željka.

Podijelite i vi s nama svoja Dr. Organic iskustva na Instagramu i Facebooku!

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©