Ovaj put u pitanju nisu savjeti stručnjaka, nego žene čijoj se kosi divimo. Otkrile su neke navike njege kose, a možda i vama pomognu njihovi savjeti.

1) Ne peru kosu svakodnevno – Većina žena sa zdravom kosom izbjegava svakodnevno šamponiranje – jer to isušuje vlasište. Kosa je najljepša kad je ne pereš prečesto. Ovisno o strukturi kose, dovoljno je da ju opereš jedan do tri puta tjedno. Kosa će ti se u početku više mastiti, ali nakon nekoliko tjedana će ti se struktura kose naviknuti na novu rutinu.
2) Ne boje svoju kosu – Loše vijesti za sve one koje vole eksperimentirati s bojama: žene sa zdravom kosom vole svoju prirodnu boju te ju uopće ne žele promijeniti. Kosa im tako ostaje zdrava i lijepa.
3) Ispiru kosu hladnom vodom – To površinski sloj čini glatkijim i kosu čini sjajnijom. Promjena je vidljiva odmah!
4) Mjesečno mijenjaju proizvode – Naravno da svatko ima svoj omiljeni šampon. No, nemoj da ti se kosa navikne na jedno te iste sastojke pa pokušajte promijeniti svoju rutinu. Najbolje je ciklus raditi svaka tri mjeseca, i to s organskim šamponima koji ne izazivaju toliku “ovisnost”.
5) Piju puno vode – Ako ti fali tekućina, onda će se to vidjeti na kosi. Ultimativni savjet žena sa zdravom kosom: pijte najmanje 2 litre vode dnevno.
6) Ne upotrebljavaju figaro i peglu – Većina žena sa zdravom kosom uopće ne posjeduje figaro i peglu. Toplina šteti kosi i jako je isušuje te ju čini dosta beživotnom.
7) Biraju šampone bez sulfata – Takve šampone izbjegavaju jer znaju da remete prirodan pH vlasišta. Isprobajte Dr. Organic šampone za kosu, koji je čiste nježno i održavaju njen prirodan balans. Naravno, nemaju sulfata!

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©