fbpx

Ponekad je teško odlučiti se za bilo kakvu promijenu, kamoli onu koja će nas promatrati svako jutro u zrcalu. Promjena boje kose nekima je sitnica, dok drugima zahtjeva psihičke pripreme i stvara stres. Ipak, postoji mali trik kojim se najbolje otkrije koja boja kose će vam u stvari fantastično stajati. Zanima vas?

Idealna boja kose krije se upravo u očima. Naime, proučavanjem nijanse očiju najlakše ćemo odrediti koja boja i njeni tonovi će sigurno odgovarati našem tipu. Ovo su osnovne podjele:

1. Smeđe oči – odgovarat će vam boje jeseni poput crvenkaste, bakrene i zlatnih nijansi. Želite li postati plavuše, držite se tonova meda ili čistoga zlata, a želite li tamniju kosu birajte bogate i tople nijanse smeđe.

2. Plave oči – Želite li biti plavuša, birajte ledenoplave tonove i platinaste nijanse. Za tamniju boju kose tražite hldne podtonove boja, recimo plavih i crnih.

3. Zelene oči – Vama odgovaraju sve boje kose! Primjerice, bakreni tonovi su odlični jer će vam istaknuti boju očiju, dok će vam zagasite nijanse crvene dati toplinu tenu, no bez obzira na sve, vama su idealni i hladni i topli podtonovi boja.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©