Njegujte vaše ruke tijekom zime na prirodna način.

Jedan od najučestalijih problema zimi je održavanje mekoće kože na rukama. Ruke su naš svakodnevni ˝alat˝ koji smo naviknuli koristiti do iznemoglosti, ali i svojevrsno ogledalo koje otkriva naše životne navike, a često zaboravljamo kako je upravo koža na tom dijelu tijela najtanja, pa samim time i sklonija pucanju. ruke

Lijepa i zdrava koža ruku tijekom zime.

Lijep izgled ruku je iznimno bitan u nekim profesijama, no složit ćemo se kako su njegovane ruke i odraz dobre higijene i brige o vlastitom tijelu. Upravo zato što su ruke najizloženije vanjskim utjecajima, a pritom su i vrlo osjetljive, bitno je zimi koristiti adekvatne proizvode za njegu. Važno je posvetiti se mijenjaju pojedinih životnih navika koje donose konstantno oštećivanju površine kože.

 

Prvenstveno govorimo o korištenju prirodne kozmetike, koja je uvijek najbolji izbor za njegu lica, tijela i kose, koja svojim blagodatima vraća tijelo u balans. Saznajte naše savjete u održavanju ljepote kože na rukama i to uz prirodnu kozmetiku Dr. Organic.

 

Sedam korisnih savjeta za njegu vaših ruku.

  1. Koristite prirodne sapune za njegu ruku jer nemaju štetnih sastojaka. Štetni sastojci dodatno oslabljuju površinski sloj kože i pritom ne uklanjaju prirodna ulja s kože vaših ruku. Predlažemo Dr. Organic aloe vera sapun, koji je vrlo nježan za kožu, umiruje ju i hrani, a pritom i dezinficira.
  2. Pazite da svaki put sasvim isperete sapun s ruku, posebice s područja između prstiju.ruke
  3. Ruke mažite kvalitetnom kremom za ruke poslije svakoga pranja, primjerice Dr. Organic aloe vera koncentriranom kremom, koja se može koristiti na cijelome tijelu, čije snažno djelovanje i bogata tekstura osiguravaju regeneraciju kože, a pritom je dovoljno koristiti je vrlo malo za velike rezultate.
  4. Kod mazanja ruku kremom, posebno obratite pažnju na vanjski dio dlana, jer je na njemu koža daleko najtanja.
  5. Barem jednom tjedno priuštite si SPA iskustvo kod kuće: Ruke namočite u toploj vodi na 5 minuta, zatim odaberite masnu kremu za ruke i obilno je nanesite. Preko njih čete staviti rukavice i tako zaspati. Ujutro će vam ruke biti čarobno meke i svilene!
  6. Nemojte zaboraviti na nošenje rukavica jer će vam one kožu zaštititi od hladnoga zimskoga zraka.
  7. Iako je hladno, izbjegavajte korištenje vruće vode, jer ona prirodno isušuje kožu.

Navedene proizvode nabavite u svim bio&bio trgovinama, i na online prodaji putem Terra Organice.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©