fbpx

Istinito je da velik broj proizvoda danas sadrži sastojke koji će dodatno iritirati osjetljivu kožu, poput parfema ili sapuna. No tražite li proizvode za osjetljivu kožu na kraju se sve svede na čitanje deklaracija – one će vam otkriti koliko potencijalnih alergena ili agresivnih tvari pojedini proizvod sadrži. S druge strane, postoje i sastojci koji će posebice pogodovati osjetljivoj koži, pa je bitno da oni budu uključeni u proizvode koje koristite na dnevnoj bazi.

Sastojci: saznajte o kojima je riječ!

1. Hijaluronska kiselina – Hijaluronsku kiselinu već imamo u tijelu, a pomoću nje možemo dubinski nahraniti našu kožu. Dobra je i za rane, kao i za pomaganje upaljenim tkivima ili zglobovima.

2. Maslinovo ulje – Ono je izvrsno za upale kože, opekline, kao i obnavljanje kožne barijere. Idealno je i za područje oko očiju jer je bogato antioksidansima.

3. Aloe vera – Ova biljka se godinama koristi za liječenje porezotina i opeklina na koži. Dokazano je i da ublažava sve vrste iritacija kože, a idealna je i za nakon sunčanja ili nakon brijanja jer će ubrzati oporavak kože.

4. Shea maslac – Ovaj maslac radi se od oraščića afričkog shea drveta već godinama. Iako je on već dostatan za cjelokupnu njegu kože, u suradnji s drugim sastojcima može pomoći kod različitih upala kože, kao i kod crvenila.

5. Ulje suncokretovih sjemenki – I ovo ulje pomaže barijeri kože da ostane zdravo. Uz to, dokazano je i da pomaže u bržem zalječenju rana.

6. Kokosovo ulje – Iako na licu može zatvoriti pore koristi li se kao čisto ulje, idealno je za njegu cijelog tijela. Ima anti gljivična i anti bakterijska svojstva, pomaže kod upala kože i u jačanju kožne barijere. Uz to, dobar je i za dubinsko hranjenje kose!


Fiksni tečaj konverzije 1 € = 7,53450 kn

Etički kodeks konverzije

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©