fbpx

Promjena godišnjeg doba znači i promjenu stanja kose. Ove jeseni to preduhitrite uz savjete stručnjaka i zadržite prekrasnu, sjajnu i meku kosu!

1) Redovito čišćenje – Vlasištu je potrebno redovito čišćenje za zdravlje. Dokazano je kako vlasište postaje iziritirano pere li se rjeđe od svaka tri dana, što je optimalan ritam pranja kose. Iritirano vlasište može ubrzano gubiti kosu, ali i stvoriti nakupine koje kosu čine teškom i daju joj beživotan izgled, upravo zato je obavezno kosu redovito čistiti.

2) Redovito šišanje vrhova – To ne znači da morate puno odrezati, već onoliko koliko je ispucalo da bi vam kosa mogla nastaviti zdravo, ali i brzo rasti. Idealno bi bilo vrhove šišati svakih 8 tjedana, a u međuvremenu koristiti serum za zacjeljivanje vrhova.

3) Hranjenje kose – Ako organizmu nedostaje vitamina, to se prvo vidi na kosi, zato je bitno redovito unositi namirnice koje joj pomažu da ostane lijepa. Prije svega to su proteini, omega 3 i željezo, a ako vam je nije u navici paziti što jedete, najbolje je uzeti kakav suplement za kosu.

4) Kvalitetan alat – Kvalitetno željezo “pegle” za kosu brže se ugrije i duže održava istu toplinu, što uvelike štedi vrijeme. Upravo zato fokusirajte se na takve proizvode kod kupnje – i prije njihovog korištenja na kosu stavite sprej za zaštitu od topline, i to obavezno!

5) Redovito korištenje maske – Korištenje maske za kosu s vremenom kosu dovodi do dramatično dobre promijene, a kod nje volimo i to što se promjena vidi već nakon prvog korištenja. Iako na prosječnoj maski piše da ju je dobro koristiti oko 5-10 minuta, predlažemo punih 20 kako bi tvari zaista ušle u vlasi i vlasište. One oštećenije kose najbolje će reagirati na masku preko noći i jutarnje ispiranje. Masku stavite na kosu barem svaka dva tjedna.

6) Zaštiti kosu pri bojanju – Tražite frizera da vam boju za kosu miješa s Olaplexom li kakvim sličnim proizvodom koji štiti zdravlje vlasi dok se kosa boja. Najkraće što možete čekati prije bojanja izrasta, a da zadržite zdravlje kose, je 8 tjedana, jer ako se preklopi nova boja s već obojenom kosom moglo bi doći do pucanja vlasi. Ono što u međuvremenu možete koristiti su šamponi i regeneratori s bojom koji će održavati i zdravlje kose i punoću boje između dva bojenja.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©