Oštećena kosa zahtjeva dobru njegu i puno strpljenja – jer jedino ćeš je tako moći spasiti. Potrebni su i dani ulaganja u nju kako bi dobila prve tragove života i iz “bad hair dayja” postala nešto više. Dodatan štetni utjecaj imat će aparati za stiliziranje kose, ali i stres, klima, vremenske promijene… No želiš li zaista transformirati svoju kosu, uz ove savijete ćeš to s vremenom i uspjeti.

1) Koristi kokosovo ulje
Kokosovo ulje možeš, doslovno, mazati po svemu, a ono je nevjerojatno dobro za kosu. Štoviše, ovo ulje možeš koristiti svaku večer na kosi – točnije na vrhovima. Uzmi malo ulja i protrljaj ga po vrhovima prije spavanja, a kad se probudiš ujutro imat ćeš sjajne i meke vrhove. Ovo je definitivno brz i jednostavan trik vrijedan isprobavanja.

2) Nabavi novi šampon
Kosa se može naviknuti na korištenje istoga šampona pa bi bilo izvrsno kada i šampon za kosu mijenjala svakih mjesec dana – tako će ona ostati voluminozna i životna baš tijekom cijeloga dana.

3) Isprobaj masku za spavanje
Ove inovativne maske služe za dubinski oštećenu kosu i njihovo prijevremeno zacjeljivanje. Odlične su jer ne zahtijevaju puno brige – samo ih naneseš prije spavanja i ujutro imaš predivnu meku kosu. Doduše, pripazi ako imaš tanke vlasti jer je maska za kosu može otežati.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©