fbpx

Briga o koži je iznimno bitna. Stručnjaci, dermatolozi, influenceri u zadnje vrijeme sve češće govore o kremama za okoloočno područje koje brišu znakove umora na očima. S današnjim razvojem beauty industrije moguće je pronaći proizvod za gotovo svaku namjenu – za smanjivanja bora oko očiju, posvjetljivanja tamnih podočnjaka, smanjivanja natečenosti… S druge strane nekima ove kreme ne odgovaraju jer su ili previše uljaste, kremaste, guste…

SERUM ILI KREMA?

Kao i kreme za lice, ove namijenjene za područje oko očiju najčešće su dosta lagane, a u svom sastavu imaju sastojke koji prodiru duboko u kožu i hidratiziraju. Zbog svog sastava, manjih molekula koje se brzo upijaju, ove kreme ne ostavljaju nikakve tragove na koži, stoga ih se može nositi i ispod šminke.

Serumi su, s druge strane, stvoreni kao intenzivniji učinak koji ciljano rješava problem, a zahvaljujući svojoj vodenastoj teksturi i pojačanoj formuli problem rješavaju brže, a nerijetko su i ljepši za nošenje kao i podatna podloga za šminku. Ako imate osjećaj da kreme za okoloočno područje ne pomažu dovoljno, onda je vaša koža kandidat za serum, a ako primijetite promijene već od korištenja klasičnih krema za lice tada ne morate tražiti dalje!

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©