fbpx

Praktički bez masnoća, naše usnice su prva stvar na licu koja je na udaru kada vrijeme zahladi. Kao takve, iznimno su osjetljive pa brzo podležu pucanju i suhoći. Međutim, uz ovih 5 savjeta, uvijek ćete imati prekrasne, nahranjene i meke usnice. Saznajte u čemu je trik!

1. Pijte puno vode – Najčešći uzrok suhoće usana je premalo tekućine, pa se trudite tijekom dana piti najmanje dvije do tri litre vode. Već ćete tjedan dana kasnije primijetiti razliku!
2. Piling – I usnice imaju stanice mrtve kože koje moramo ukloniti za sjaj i lijepu, zdravu boju. Najbolje je usnice istrljati mješavinom maslinovog ulja, meda i smeđega šećera.
3. Masaža – Masažom prokrvljujemo usnice, a masažu najlakše učinite pomoću četkice za zube. Na taj način usne će vam biti mekanije.
4. Vitamini – Vitamin B2 i željezo pospješuju mekoću usana. Jedite više ribe, crvenoga mesa i zelene salate te matovilca kako bi unijela više vitamina i minerala u tijelo.
5. Ispravna njega – Umjesto običnog balzama za usne, nabavite organski balzam za usne sa zaštitnim faktorom, jer usnice isušuju i kemijski spojevi u balzamima, ali i sunce. Obožavat ćete Dr. Organic balzam za usne od aloe vere.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©