fbpx

Brigu o tijelu potrebno je voditi cijele godine ali većina nas se toga sjeti tek pred dolazak toplijih mjeseci. No bez brige, ni tada nije kasno za popraviti štetu koju je našoj koži nanijela zima, a najbolji saveznik za to je maslac za tijelo.

Maslaci za tijelo se za razliku od većine krema za tijelo brzo upijaju u kožu, ne ostavljaju masni trag, a ostavljaju kožu super mekanom i hidratiziranom. Baš kao i losioni dolaze u širokom spektru mirisa, Većinom im je osnovni sastojak shea maslac, kakao ili pak mango maslac koji je bogat beta karotenom. Njihova je tajna u ulju blagotvornih sjemenki i voćne jezgre sastojka koje se dobiva hladnim prešanjem ili mljevenjem sjemenki odnosno jezgre. Ta se hidratantna smjesa potom podvrgava visokim temperaturama te ona u tim uvjetima izlučuje ulje koje će činiti osnovu maslaca za tijelo. Ono je bogato vitaminima A i E te dubinski hidratizira i oporavlja kožu.
Masnoća je mnogima prva asocijacija na maslac a ponekad je ta asocijacija povezana s negativnim stavom prema ovom proizvodu. No taj je strah posve neopravdan.
Maslac za tijelo koži vraća vlagu a važnost hranjivih tvari koju pruža suhim stanicama kože je neosporiva. Ako je riječ o kvalitetnom proizvodu on se upija sigurno i brzo, a njegova djelotvornost dodatno je povećana ako tijelo prethodno pripremite nanošenjem pilinga za tijelo.

 

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©