fbpx

Želimo li živjeti zdraviji život, moramo svaki njegov aspekt prilagoditi prirodi. Možda je teže krenuti, no najlakše je privikavati se na “zeleni” životni stil uz pomoć kozmetike. Krenimo sa šamponom i regeneratorom za kosu, koji su na tržištu tek minimalno skuplji od klasičnih šampona, koji su puni kemikalija koji štete dugoročno ne samo vlasištu, već i kosi.

Za početak, imajte na umu kako proizvodi za kosu koriste i toksične elemente koji mogu iziritirati vlasište, ali napraviti i veću štetu, pa izbjegavate šampone koji u sebi sadrže jedan od ovih sastojaka:
Sodium lauryl sulfate
Ammonium lauryl sulfate
Derivatives of lauryl alcohol
Myreth sulfate
Propylene glycol
Olefin sulfonate

Sadrže li prirodni šamponi nešto od ovoga, oni zasigurno nisu prirodni!

Još jedna prednost prirodne kozmetike za kosu je ta da oni ne zagađuju okoliš, a jednako dobro odrade posao. Primjerice, imate li problema s prhuti i svrbeži vlasišta birajte čajevac, želite li sjajnu kosu treba vam shea maslac, a dubinsko hranjenje pružit će kokosovo ulje i aloe vera.

Krenite s organskom kozmetikom još danas – ona ne djeluje brzo kao sintetička kozmetika već nakon nekoliko tjedana, no na dugoročno štiti vaše zdravlje te vam čini kosu zdravijom i kvalitetnijom. Isplati se!

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©