fbpx
Industrija ljepote napreduje nevjerojatnom brzinom, pa sada možemo uživati u sve većem odabiru proizvoda za lice i tijelo, no zapitamo li se ikada što zaista stavljamo na svoju kožu? Koliko god neki sastojci zvučali primamljivo jer garantiraju mekoću i sjaj kože te vračanje mladolikog izgleda, prije svega bi se trebali zapitati rade li oni uistinu za našu korist. Radi zanimljivih pakiranja, isticanja prirodnih sastojaka i slogana na proizvodima često se dogodi da nam je pažnja skrenuta s onoga što je bitno – što se u biti nalazi u sastavu. Tek tamo ćemo otkriti koje kemikalije nam mogu stvoriti trajna oštećenja, ne samo na tijelu, već i u cijelom organizmu.
konoplja rescue creamPrirodni proizvodi ističu se po nekoliko faktora: Koriste aktivne sastojke iz biljaka poznatih po svojem vrsnom djelovanju koji su pritom blagi za kožu, oni neće sustavno uništavati kožu ili stvarati na njoj ožiljke i akne, već će ako pojedini sastojak nije za vas djelovati nezamjetno, nisu testirani na životinjama i ne koriste sastojke životinjskog porijekla i ulažu u uzgoj biljaka čije organske sastojke kasnije koriste u proizvodnji najrazličitijih kozmetičkih proizvoda.
Organic Hemp Oil
S prirodnim sastojcima možemo stvoriti baš sve proizvode potrebne za njegu i hidrataciju kože, higijenu, pomlađivanje i uljepšavanje.
Primjerice, arganovo ulje je fantastično za kosu, nar je izvrstan za zube, dok puževa slina radi čudesa za kožu lica. Najveća je predrasuda zasigurno da proizvodi prirodne kozmetike moraju biti skupi i time nedostupni prosječnom korisniku, no kvalitetni proizvodi koji sadrže organske, aktivne i prirodne sastojke mogu biti i vrlo pristupačni, važno je samo pronaći pravi brend.
Nakon što isprobate sve čari prirodne kozmetike, vjerujemo da ćete samo nju i nastaviti koristiti.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©