fbpx

Zbog čega su za njegu lica potrebne dvije kreme za lice – krema za noć i dnevna krema? Iako odgovor na ovo banalno pitanje nismo znali, ono je u stvari itekako smisleno. Naime, postoje radio bioritma tijela. Mnogi smatraju da korištenje istoga proizvoda za dan i večer znači ušteda, ali to ne bi smjeli raditi – kreme imaju drugačije sastojke prilagođene za dan ili večer.

Dobra dnevna krema sadrži zaštitu od štetnih ultraljubičastih zraka te kožu štiti od utjecaja onečišćujućih tvari iz okoliša, a može se upotrijebiti i kao podloga za make-up. Ona najčešće sadrži antioksidanse koji štite kožu od slobodnih radikala i čuvaju lipe, što je ključno kako bi ona izgradila svoj obrambeni sustav.

S druge strane, krema koja se na kožu lica nanosi noću omogućuje regeneraciju kože i ‘popravlja’ štetu nastalu tijekom dnevnoga izlaganja onečišćujućim tvarima iz okoliša. Ona je nešto bogatije teksture od dnevne kreme, ima najčešće i anti-age učinak koji stimulira obnovu stanica, vraća koži elastičnost i smanjuje pojavu bora. Između ostaloga, one kožu hidratiziraju, pospješuju stvaranje kolagena i ubrzavaju cirkulaciju, zaglađuju kožu i čine je mekšom. Tijekom noći koža se priprema za oporavak i hidratizaciju, a jačanjem zaštitnog sloja kože krema koja se nanosi prije spavanja dugoročno ima veliku dobrobit za pore lica. No ako se primjenjuje tijekom dana može stvoriti dojam masne kože.

Koža lica ima različite funkcije danju i noću. Danju ulaže više energije na zaštitu od stresa i drugih štetnih čimbenika zbog čega dnevna krema povećava elastičnost i otpornost kože. Prije nanošenja kreme na noćnu njegu ključno je temeljito ukloniti sav make-up i nečistoću s lica. Tek tada noćna krema može djelovati učinkovito.

Za optimalnu njegu potražite Dr. Organic dnevnu i noćnu kremu za lice. Primjerice, dnevnu kremu puževa sluz i noćnu kremu arganovo ulje.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©