fbpx

Danas sve više pazimo što i kako unosimo u tijelo. Dezodoransi bez aluminija i parabena, šamponi bez sulfata i silikona a što je s pastama za zube?

Još uvijek kupujemo brendove na koje smo navikli ni ne razmišljajući što se krije u njihovim sastavima. Upravo sastojci paste za zube dolaze u direktan kontakt s organizmom, možda i brže no dezodorans ili šampon. Zašto je većini još teško odreći se konvencionalnih pasta?

Stereotipi i neinformiranost zasigurno su jedni od najbitnijih razloga. Strah od toga da prirodni sastojci neće obaviti higijenu jednako dobro, strah od karijesa ili lošeg zadaha svi su oni posve neopravdani. Danas su prirodne paste za zube formulirane s izuzetnim sastojcima. Neka od njih su organska eterična ulja, vitamini, glina i biljke a zubima i desnima pružaju učinkovito čišćenje i zaštitu od bakterija u jednakoj mjeri kao i one koje koriste raznorazne kemikalije.

Često se dodaje gel aloe vere ili gel crvenih algi za čvrstoću same paste a ujedno i djeluju protuupalno i antibakterijski. Korištenjem prirodnih pasti vaši zubi će biti oprani temeljito, a dah puno svježiji. Možda vas začudi da će pjena kod prirodnih pasti za zube izostati. Ona je neočekivano, potpuno nepotrebni dio rutine, nju uzrokuje lauril sulfat za kojeg se sumnja da je kancerogen. Sigurni smo kako vam nakon ove informacije pjena neće nimalo nedostajati. I za kraj, ovakve paste mogu slobodno koristiti i djeca, jer sve što se stavlja u prirodne paste je jestivo, pa nema straha za one trenutke u kojima se mali dio paste proguta. Hoćete li i dalje birati paste pune kemikalija?

 


Fiksni tečaj konverzije 1 € = 7,53450 kn

Etički kodeks konverzije

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©