fbpx

Je li vam vaš frizer rekao da ako želite lijepu kosu i postojanu frizuru koja ne gubi oblik, vrhove kose morate skraćivati svakih šest tjedana? I nama naš. Ipak, istina je da postoje razne frizure i da svaka kosa nije jednakih karakteristika pa bi zapravo sve to trebalo uzeti u obzir u odlučivanju pravog vremena za šišanje. Na sreću, od eksperata za kosu doznali svako koliko baš vaš tip kose ili vaš tip frizure treba podrezivanje vrhova:

1. Kosa vam je oštećena – Optimalno je šišati se svakih osam tjedana ako ti je kosa krhka i vrhovi joj pucaju; tako će se kosa lakše obnoviti, a i lakše ćete oblikovati frizuru.

2. Kosa vam je prirodno kovrčava – Valovitu kosu najbolje je podrezivati svakih šest do 12 tjedana, a ako imate sitne kovrče, onda bi to trebalo činiti svaka dva mjeseca. Ako kovrčavu kosu bojite, onda i češće.

3. Frizura vam je kraća i/ili strogo šišana – Ovdje treba više paziti i ići pod škare svaka tri tjedna. Strogo ošišane frizure zahtijevaju stalno održavanje jer kosa u prosjeku mjesečno raste oko 2 centimetra.

4. Imate zdravu i srednje dugu ili dugu kosu – Dovoljno je šišati se tri do četiri puta godišnje. Otprilike svaka tri mjeseca vaša frizura će početi gubiti oblik i samo šišanje će pomoći da je ponovno možete lako dotjerati.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje pouzećem
- gotovinom prilikom preuzimanja

Internet bankarstvo / Opća uplatnica
- uplatom na račun

Kreditna / Debitna kartica
- jednokratno ili na rate

    

KONTAKT

Dr Pharma d.o.o.
Velika cesta 33, Odra
10 020 Novi Zagreb
--> saznaj više

tel: +385 (0)1 35 35 131
mail: info@drpharma.hr

Radno vrijeme:
Pon-Pet 08-16h
Subotom ne radimo

Sva prava pridržana 2023. Dr.Organic Hrvatska ©